Jobba hos oss! - Just nu söker vi en kock till Åtvidaberg som kan jobba 3-5 veckor i sommar och även hjälpa till från i höst vid speciella tillfällen .

 

 

I Åtvidaberg är vi totalt ett 10-tal medarbetare i butik, kök & bageri.

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds vid stora torget, Ryds C, US (2 enheter) & Åtvidaberg. Linds bageri, vårt huvudbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik

_______________________________________________________

Med tillträde snarast för viss upplärning eller enligt överenskommelse söker vi nu en kock/kallskänka som kan ta ansvar för tillagning av dagens lunch i sommar under ordinarie personals semester. Vi kommer även i höst ha behov av hjälp med matlagning i samband med "after work" och olika eventkvällar några gånger i månaden.

Arbetet innebär i första hand tillagning av "dagens lunch" men kan även innebära sallader, matpajer, soppa & lasagner för både servering på plats och "take away". Totalt säljer vi ett 100-tal luncher under den aktuella perioden.

Du kommer att arbeta nära dina medarbetare och arbetet kommer även innebära viss planering och beställning av nödvändiga råvaror.

I arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla god ordning och är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Vi kräver ingen långvarig erfarenhet, även om det så klart är meriterande men viss erfarenhet är ändå nödvändig för att klara jobbet.

Tjänsten är på heltid under aktuella veckor och arbetstiderna är normalt måndag - fredag kl.06.00-15.00 med en timmes rast (inga helger).

Lönen är enligt avtal, vårt företag har kollektivavtal med HRF och är medlemmar i Visita.

Skicka din ansökan snarast eller senast 15/6 (via mail) till atvid@lindskonditori.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Märk kuvertet: kock Åtvidaberg

Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att maila eller ringa Sandra på tel.0120-10700 eller mail atvid@lindskonditori.se

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!