Tårtbeställning

Välj nedan var du vill hämta din tårta så visas aktuellt sortiment. (klicka på resp. bild) 

Läs gärna texten nedanför länkarna innan du beställer (där finns information som kan vara bra att känna till). Under texten finns även länkarna på nytt till resp. konditori för att göra själva beställningen.

        

Var vill du hämta din tårta

Vid beställning av tårta hos oss kan du själv välja var du vill hämta ut din tårta. Sortimentet varierar lite beroende på om vi har all tillverkning på plats som i tex Ryd eller som på US där alla tårtor tillverkas i vårt centrala bageri i Hackefors. På stora torget har vi en kombination där vissa tårtor görs på plats och vissa i vårt centrala bageri.

Orderstopp

Vid beställning av tårtor från Linds Ryd är orderstoppet vid beställning via internet till vardagar kl. 16.00 dagen innan. Vid beställning till helger är orderstoppet 13.00 vardagen innan. För Linds City & US kan du kan normalt beställa tårtor via internet fram till kl. 13.00 dagen innan avhämtning. Beställningar till söndagar & helgdagar behöver vi senast kl. 13.00 vardagen innan. (= tårtbeställningar till söndagar behöver vi senast fredag kl. 13.00)  Vid senare beställningar, efter resp. orderstopp så ring direkt till resp. konditori för att kontrollera möjligheterna att göra din tårta/tårtor.

Allegier / specialtårtor

Vi har varierande möjligheter beroende på var du väljer att hämta din tårta att ändra bland tårtornas ingredienser. I tex Ryd är det normalt inga problem (att mot pristillägg) att få Gluten & laktosfria tårtbottnar, laktosfri grädde eller mandelfri vit sockerpasta istället för ev. marsipanöverdrag. När du beställer tårtor till Linds city eller US finns inte samma möjligheter till ändringar men du kan istället beställa tårtan "Snövit" som inte innehåller ovanstående allergener. Vill du ha din "Allergi/specialtårta" att hämta i city eller på tex en söndag kan du göra din beställning hos Café Gyllen som erbjuder samma möjligheter som i Ryd och även på helger.

Fototårtor

Vi kan göra fototårtor på Linds i Ryd där vi har en skrivare som skriver direkt på marsipanen, detta blir de absolut snyggaste fototårtorna då bilden kan täcka även sidorna. Vill du hämta din fototårta i city eller på en söndag finns även möjligheten att beställa från Café Gyllen som också har en fotoskrivare. Tårtskrivaren på Gyllen är något enklare då bilden skrivs på ett ätbart sockeroblat som sedan läggs ovanpå tårtan. Till Linds city på stora torget & Linds på US går det EJ att beställa fototårtor.

Tårtor till Söndagar

Vi har begränsad produktion av tårtor till söndagar. På Linds city har vi ett sortiment av moussetårtor* som görs alla dagar men sortimentet från vårt centralbageri (& därmed alla tårtor som beställs till US) görs på natten till lördagen. Det går naturligtvis bra att beställa tårtor till söndagar men vi vill ändå informera om att de från centralbageriet görs dagen innan. Linds i Ryd har stängt på söndagar men på Café Gyllen görs tårtor även på söndagar så har man möjlighet att hämta sin tårta där kan de vara fördel just med "söndagstårtor". Länk till deras hemsida finns här: Café Gyllen

*/ Lakrits-citron, Skogsbär & Tricolore.

Leverans / utkörning

Vi har också möjlighet att mot avgift leverera ut din tårta via direktbud som vi samarbetar med. Kostnaden för detta är inom stan (582 XX) 160kr. Kontakta oss för prisuppgift på längre sträckor utanför stan. Vid önskemål om utkörning ange detta i fältet "övrig information" och gör annars din beställning från den enhet du önskar tårtan utkörd.   

Välj nedan var du vill hämta din tårta så visas aktuellt sortiment. (klicka på resp. bild)